Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Catedral EivissaL’Ajuntament d’Eivissa col·labora amb el personal necessari per a l’apertura del Museu Diocesà de la Catedral d’Eivissa i edita 5.000 fullets informatius de la Catedral per a distribuir a les oficines d’Informació turística.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa una col·laboració amb el Bisbat d’Eivissa per tal de contractar el personal necessari per mantenir el Museu Diocesà de la Catedral d’Eivissa es pugui obrir al públic durant tot l’any.

El Museu Diocesà ha estat tancat al públic durant el darrer any per manca de personal i aquesta col·laboració permetrà que residents i turistes visitin el museu en horari de matí.

A més, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa ha editat 6.000 fullets informatius, en català, castellà, angles i alemany, que es distribuiran a les oficines d’informació turística del municipi per tal de donar a conèixer la història de la Catedral d’Eivissa, construïda al segle XIII, i la seva importància a arquitectònica a la ciutat.

Aquest fulletó i la possibilitat de mantenir obert el Museu Diocesà neix de les demandes que els turistes han fet arribar a les oficines d’informació turística d’Eivissa en les que sol·licitaven informació de la història de la ciutat i la Catedral d’Eivissa.
 El Museu Diocesà va ser fundat a l’any 1965 i es troba ubicat a la sagristia de la Catedral d’Eivissa. Al seu interior es guarda una custòdia d’orfebreria gòtica i unes taules gòtiques de Valentín Montoliu a més d’una col·lecció de joieria tradicional.

El Museu Diocesà de la Catedral d’Eivissa estarà obert de dimarts a dissabte en horari de 10 a 13.30 hores.

Enllaç a:
· Fulletó La Catedral en pdf