Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AqualiaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, ha rebut aquest matí al director de Càritas d’Eivissa, Joan Marí, Juan Luis Castillo, director de zona i David Bernaus, cap de servei de l’empresa Aqualia per a l’entrega d’un taló de 2.236,96€ a Càritas d’Eivissa.

Aquesta quantitat correspon a les despeses corresponents de les factures d’aigua que els tres centres de Càritas a la ciutat d’Eivissa han consumit durant el 2017: el menjador social i centre de dia, el centre socioeducatiu Betania i el centre d’atenció primària.

Aquesta ajuda és gràcies a la signatura d’un conveni entre les entitats que estableix que Aqualia dona suport a les iniciatives de Càritas que tinguin com a objectiu lluitar contra la pobresa i desigualtat, així com millorar les condiciones de vida de les persones en risc de vulnerabilitat o exclusió.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que accions com aquesta són la mostra de que tots hem d’ajudar a les persones que més ho necessiten. Per això, des de l’Ajuntament treballem amb Càritas i altres organitzacions  i tenim el compromís per fer realitat els serveis i les infraestructures que es mereix una ciutat com Eivissa per tal d’ajudar al més vulnerables’.

Per la seva banda, el director de Càritas Eivissa, Joan Marí, ha volgut agraïr la col·laboració constant, tant amb l’Ajuntament d’Eivissa com amb l’empresa Aqualia. Per a Marí, aquest pressupost es dedicarà a diferents actuacions necessàries per a Càritas, especialment les dirigides a la reinserció social.