Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Viu la posidòniaL’Ajuntament d’Eivissa inicia una campanya de promoció de Viu la Posidònia amb diferents persones relacionades amb el món de l’espectacle, la comunicació, la ciència i la cuina del panorama nacional.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat una campanya de promoció del programa de conscienciació Viu la Posidònia que te lloc al municipi d’Eivissa  amb diferents activitats artístiques, gastronòmiques i educatives.

En el marc d’aquesta campanya, l’actriu Míriam Giovanelli, coneguda per la seua participació a la sèrie ‘Velvet’, participà el dissabte dia 21 de juliol al taller i visita a la posidònia, que va tenir lloc a la platja de ses Figueretes, per tal de conèixer i promocionar el programa de conscienciació Viu la Posidònia.

Giovanelli ha afirmat que ‘per a mi és tot un plaer nedar i bussejar en Posidònia. La planta alberga gran quantitat d'espècies i és responsable de la neteja i la transparència de les aigües d'Eivissa i Formentera. A més, aporta oxigen al planeta i és un dels éssers vius més antics de la Humanitat. La Posidònia ha fet molt per nosaltres i ja és hora que nosaltres li retornem una mica de tot el que ens aporta, cuidant d'ella”.

L'actriu, que actualment té pendent l'estrena de ‘Velvet Colección’ en Movistar+ i la coproducció Espanya-Mèxic ‘El año de la plaga’, que s'inclou dins de la programació oficial del proper Festival de Sitges, ha animat a tots els vaixells que naveguen entre les aigües d'Eivissa i Formentera al fet que se sumin al moviment de conscienciació ‘Viu la Posidònia’, la qual cosa suposa evitar el greu impacte que tenen les ancores dels iots en la prada, així com l'abocament de residus.
Giovanelli participà també en la promoció de l’oferta gastronòmica i les propostes artístiques vinculades al programa Viu la Posidònia en la que s’inclouen les visites gratuïtes en caiac.

La campanya de promoció es va iniciar la passada setmana amb la participació  d’un grup de 22 persones en una expedició a la praderia de posidònia juntament amb el biòleg Manu san Felix i Txaber Allué, el creador del premiat videoblog de cuina ‘El cocinero fiel’, un dels blogs de cuina amb més seguidors en el món de la gastronomia a Espanya.

La promoció continuarà als propers mesos amb la participació de persones de rellevància del món de la comunicació i la ciència.

L’objectiu de la campanya de promoció que dur a terme la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa és donar visibilitat i conscienciar sobre la importància natural d’un bé que es troba inclòs a la declaració d’Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat.
El programa Viu la Posidònia va guanyar en la seva primera edició, l’any passat, el prestigiós premi internacional Alimara per la seva aportació al turisme responsable i sostenible.