Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CarloandrésL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, en nom de tota la corporació, vol fer públiques les seus condolences per la mort de l’artista Carloandrés López Rey, una persona molt estimada que al llarg de la seua extensa trajectòria com a pintor i docent, ha format a vàries generacions d’eivissencs i eivissenques.

Precisament l’Ajuntament d’Eivissa ha programat, en el marc de les Festes de la Terra, una exposició antològica de les obres eivissenques del pintor a la Sala Refectori i a l’espai Cultural Es Polvorí, on es podrà gaudir de les diferents etapes pictòriques de Carloandrés.
Sota els títols "Carloandrés a Eivissa (1958-2018). Obres d'ahir" a la Sala Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa quedaran exposades les obres dels primers anys de l'artista. Per altra banda, "Carloandrés a Eivissa (1958-2018). Obres d'ara" mostrarà les darrers creacions pintades als darrers anys a l'Espai Cultural Es Polvorí.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa té previst atorgar, a títol pòstum, una Menció Honorifica 2018 a Carloandrés López Rey al ple que es celebrarà el proper dia 2 d’agost. L’Ajuntament d’Eivissa ja portava un temps preparant la documentació per a atorgar aquesta Menció Honorifica a l’artista.
Al llarg de la seua carrera Carloandrés ha obtingut nombrosos premis i mencions a certàmens, com la medalla de bronze a la Biennal d’Art del Regne de València (1951), o la medalla de plata de la primera Exposició de Belles Arts de la Societat Bennimar de València (1954).

La concessió Menció Honorífica Especial 2018 a Carloandrés, iniciativa que va proposar l’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa i l’Escola d’Art d’Eivissa, representa el reconeixement a tota una vida absolutament compromesa i dedicada a l’art, tant a l’àmbit de la creació com a través de la seua carrera com a professor i mestre d’artistes.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz