Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Rescat precipitat baluard Sant JordiLa Policia Local d’Eivissa, ha actuat aquesta matinada, a les 03.25 hores, en el rescat d’un home de 33 anys d’edat i que respon a les inicials D.R, que s’havia precipitat accidentalment des de la part alta del baluard de Sant Jordi, a una zona de la casamata del baluard. La caiguda va ser d'uns 5 metres d’alçada. 

Diversos agents de la Policia Local van aconseguir accedir a la zona on havia caigut, travessant un túnel molt estret, de tan sol 1 metre d'altura que es trobava a l'interior del Castell, i que va ser indicat pel vigilant de seguretat del recinte. La Policia Local va prestar els primers auxilis a l'accidentat, i posteriorment va guiar al personal sanitari que va aconseguir estabilitzar a la víctima. 

Degut a les dificultats per efectuar l’extracció de l’home accidentant, es va demanar la presència dels Bombers d’Eivissa que varen evacuar aquesta persona mitjançant una grua elevadora. També es va haver d'utilitzar l'equip de rescat vertical –AVE- per aconseguir treure'l totalment immobilitzat en una llitera.

A conseqüència de la caiguda, el jove precipitat ha sofert diversos politraumatismes, sent l'aparentment més greu una fractura de fèmur de la cama dreta. Aquesta persona a l'arribada dels agents es trobava conscient.
Les labors del rescat del ferit han finalitzar sobre les 05.00 hores i una vegada estabilitzat en la UVI mòbil, ha estat evacuat a l'Hospital de Can Misses.

Pel que sembla i segons ha manifestar la víctima, el jove va caure de manera accidental.