Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha presentat diligències davant els jutjats contra una conductora per negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia després de patir un accident de trànsit en el que va col·lidir contra una palmera.

La Policia Local es va traslladar fins el lloc de l’accident, ocorregut el passat dissabte a les 00:05 hores a l’avinguda de Sant Joan, i observa que la conductora es trobava sota els efectes de l’alcohol. La conductora es nega a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia per la qual cosa es realitzen diligències judicials que han estat enviades al Jutjat de guàrdia.

D’altra banda, la Policia Local ha detingut un home, aquesta nit a les 00:45 hores al carrer periodista Francesc Escanelles, després de rebre un avís telefònic de que s’estava produint una baralla entre dos persones davant d’un establiment. Els agents, en intervenir i separar als dos homes implicats, el posteriorment detingut, sense intervenir paraula es va abalançar contra uns dels agents tirant-ho al terra i causant-li lesions en el cap i en un canell en copejar-se contra una marquesina.
Els lesionats van ser atesos en el servei d'urgències del centre de salut de Vila i el detingut va ser traslladat a l'hospital de Can Misses, on va prosseguir insultant i intentant agredir al vigilant de seguretat, metge i infermeres. Les denúncies s’han presentat a la comissaria del Cos Nacional de Policia.