Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat aquest cap de setmana un control del compliment de les ordenances municipals.

Com a resultat d’aquest control, s’han interposat un total de 20 denúncies de les quals 8 han estat per infracció de l’ordenança de publicitat dinàmica, 5 per infringir l’horari de música, 1 per no disposar de llicència del local i 6 per deficiències als locals desprès de la inspecció realitzada pels agents i que tenen relació amb la manca d’extintors al local, no disposar dels fulls de reclamació o no tenir instal.lats els indicadors obligatòris.

D’altra banda, també s’han realitzat durant el cap de setmana 3 etilometries amb resultat positiu, dos d’elles de caràcter administratiu (0´56 mg/l i 0’37 mg/l)  per superar la taxa d’alcohol i una d’elles de caràcter penal que va donar com a resultat 1,08 mg/l.

La Policia Local d’Eivissa també ha realitzat un control de vehicles a diferents zones d’aparcament, especialment a zones dels dissuasius. Com a resultat del control, en el que s’han inspeccionat 356 vehicles entre turismes, furgonetes i motocicletes, s’han interposat 11 denúncies a vehicles per no disposar de l’assegurança Obligatòria.
En total, s’han retirat 26 vehicles per no tenir assegurança, estar mal aparcat i tenir pendents precintes de l’administració, entre d’altres motius. També s’han immobilitzat vehicles.

D'altra banda, la Policia local ha detingut a un home, de 60 anys, per violència de gènere, desprès de que es rebés una trucada a la comissaria alertant d’una agressió a una dona al carrer. L’home detingut compta amb antecedents penals pel mateix motiu així com diverses ordres d’allunyament, tot i que la darrera no està en vigor.