Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

animals sa ComaEl Centre de Protecció Animal de Sa Coma amplia el servei d’assistència sanitària pels animals i contracta un nou servei de neteja diari del centre.  

L’Ajuntament d’Eivissa ha adjudicat l’ampliació del servei d’assistència sanitària de veterinaris i un nou servei de neteja al Centre de Protecció Animal de sa Coma.
La Clínica Veterinària Sant Jordi ha estat l’adjudicatària del servei de veterinaris per un import fixe de 48.211€ anuals i una part variable de 76.800€. La part fixe de l’adjudicació contempla el personal, vehicle, material i assistència veterinària al Centre de Protecció Animal de Sa Coma en horari d’apertura del centre.

Pel que fa a la part variable inclou el servei d’intervencions, operacions i servei de pernocta a les instal·lacions de l’adjudicatari. També es preveu l’assistència sanitària a animals a la via pública i assistència als animals adoptats durant els primers 10 dies d’adopció. Entre els serveis hi haurà les castracions, tests, vacunes i instal·lació de microxips, entre d’altres.

El contracte també preveu  una campanya esterilització de gats de carrer un a vegada a l’any, jornades de promoció de l’adopció, i jornades de sensibilització als centres educatius de tinença responsable d’animals.

També s’ha adjudicat el servei de neteja del Centre de Protecció Animal a l’empresa Brillosa per 49.720€. Aquest contracte incorpora neteja diària del centre oficines i tots els espais on hi ha els animals. També preveu la desinfecció setmanal de les gàbies on hi ha els animals. La neteja es realitzarà amb productes ecològics.