Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cambiar las imágenes para cambiar el mundoL’artista visual, fotògrafa i activista especialitzada en temes relacionats amb gènere i consum, Yolanda Domínguez, impartirà una conferència que porta el títol "Cambiar las imágenes para cambiar el mundo", que tindrà lloc el dijous dia 14 de juny, a les 20 hores, al Club Diario de Ibiza.

L’acte serà presentat per la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned. Durant la conferència s’analitzarà la importància de les imatges en la creació de la nostra identitat i la seva influència per perpetuar les diferències entre homes i dones.

Yolanda Domínguez va estudiar Belles Arts a la Universitat Complutense de Madrid. També va cursar un Màster en Art i Noves Tecnologies a la Universitat Complutense de Madrid i Màster de Fotografia Contemporània a la Universitat Europea de Madrid.
Els seus treballs tenen per objectiu despertar la consciència social a travès de les accions que realitza, siguin performances o fotografia.  
Una de les accions de Yolanda Domínguez que va causar més impacte a la societat, i també als mitjans de comunicació, va ser la seua obra "Poses", que és una critica a la representació de la dona al món de la moda.

A Eivissa, Yolanda Dominguez, impartirà una conferencia realitzant un recorregut per la història de les imatges, des de la pintura fins els mass media, i ens mostrarà com ens relacionem amb les imatges, quines són les seves implicacions socials i com hem d’utilitzar-les d’una forma conscient i compromesa.