Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ink Universe‘Ink Universe’ és el títol de la nova exposició de Melisa Ramet, artista visual argentina que s’inaugurarà aquest divendres dia 8 a les 19,30 hores a la sala Refectori de l’Ajuntament Vell d’Eivissa. La mostra romandrà oberta fins el 29 de juliol amb horari de 9,00 a 15,00 hores.

Aquesta exposició presenta el treball més recent de l’artista, una trentena d’obres caracteritzades per la lluminositat i el moviment del color. Partint de la natura, de les seves formes i textures cap a una investigació antropològica de les arrels ancestrals i l’estudi del fluxe de l’aigua, la tasca de Melisa Ramet utilitza taques i línies com a reflexe d’un estat anímic que exalta el concepte del buit mitjançant la llum i el color.

Melisa Ramet (Argentina, 1983) és una artista interdisciplinària que viu i treballa a Eivissa des de 2008. Estudià Belles Arts a la Facultat d’Arts i Disseny de l’Universitat Nacional de Cuyo, Argentina, i es llicencià en Arteteràpia a l’Universitat Autònoma de Coahuila, Mèxic.

Ramet treballa amb processos que travessen un espectre de dibuix/pintura, collage, fotografia, performance, pel·lícula, vídeo i instal·lació.

Algunes de les seves principals exposicions són: les instal·lacions ‘Kromosómicos-Luz Circuitos’ a San Juan, Argentina (2007); ‘Poética’, a la galeria Goya de Màlaga (2011); projecte de videoart IRISOL, en un estudi privat d’Eivissa (2015). L’any 2012 col·laborà a la primera trobada d’esculptors a Dalt Vila.

L’artista també treballa la performance, explorant la relació conscient entre el moviment del cos, el color i la connexió amb la natura. Les seves darreres accions van tenir lloc a Eivissa dins el projecte ‘Body-Land-Art’ (2014-2017).

Sempre inspirada per la bellesa de la natura femenina, Ramet és també co-creadora del Festival Creativo para Mujeres ‘Tanit Dreams’ (2016 i 2017), un festival que anima a les dones a convertir-se en muses del món explorant l’amor per la natura, l’art, l’autoconeixença i l’inspiració poètica (www.tanitdreams.Weebly.com).

Actualment prepara diverses exposicions a Espanya, Regne Unit i Argentina.