Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa està localitzant al propietari i conductor d’un camió que ha impactat contra un semàfor llençant-lo al terra i deixant-lo inoperatiu. El fet s’ha produït aquest matí a les 9.05 hores quan el camió ha copejat el semàfor de vianants de l’avinguda de Pere Matutes Noguera, cantonada amb Portmany tirant-lo al terra.

Segons tres testimonis, el conductor del camió va davallar del vehicle i veient els fets, ha decidit tornar al camió i partir del lloc de l’incident.

Per la seva banda, l’empresa de l’enllumenat públic ha retirat el semàfor i està treballant per reposar-lo en el menor temps possible.

La Policia Local d’Eivissa interposarà tres denúncies per infracció del Reglament General de Circulació; per infringir l’article 129, que fa referència a abandonar el lloc i no comunicar a l’autoritat competent la identitat i els fets ocorreguts; l’article 130, per abandonar el lloc sense senyalitzar el punt de l’accident i l’article 3, conduir de forma negligent, posant en risc als vianants que es trobaven al costat del semàfor.