Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

O GloboEl V cicle de concerts “Música de cambra a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya” arriba a Eivissa el proper dia 1 de juny amb el concert del quintet O Globo a la sala del Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa.

El Cicle, organitzat pel Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya en col·laboració amb la Fundació Albéniz i l'Escola Reina Sofia, portarà de forma gratuïta per al públic una selecció de la millor música de cambra a espais històrics, civils i religiosos, de les 15 ciutats espanyoles incloses en la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO, que serviran d'escenaris excepcionals per a la celebració d'aquests concerts de música de cambra. Després de recórrer altres ciutats patrimonials, el concert de música de cambra  del quintet O Globo arriba a Eivissa  el proper divendres dia 1 de juny a les 20.30 hores a la Sala del Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa. El quintet O Globo està format per Gala Kossakowski, flauta; Inmaculada Veses, oboè; Natacha Correa, clarinet; Andrea Pérez fagot i Jessica Rueda, trompa.

Interpretaran les següents peces i autors:

Malcom Arnold (1921-2006)

Three Shanties para quinteto de vientos op.4
I. Allegro con brio
II. Allegro semplice
III. Allegro vivace

Jean Françaix (1912-1997)
Quinteto de viento núm.1
I. Andante tranquilo: Allegro assai
II. Presto
III. Tema con variazioni: Andante. L’istesso tempo. Andantino con moto
IV. Tempo di marcia francese

Henri Tomasi (1901-1971)
Cinco danzas profanas y sagradas para quinteto de vientos
I. Danza agreste
II. Danza profana
III. Danza sagrada
II. Danza nupcial
III. Danza guerrera

Paquito D’Rivera (1948)
A farewell Mambo (To Willy) per a quintet de vent

El nou cicle s'emmarca en les celebracions amb les quals el Grup commemorarà al llarg 2018 el 25 aniversari de la seva creació, així com l’any Europeu del Patrimoni Cultural.

Amb aquesta activitat les ciutats de l'associació sumaran a la seva potent oferta cultural un actiu més, la qual cosa les converteix en un dels agents culturals més importants d'Espanya, amb l'atractiu de la vinculació entre Patrimoni i Música i el foment d'un turisme cultural de primer ordre.