Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nou aparcament Vuit AgostLa regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa enllesteix la preparació dels aparcaments dissuasius de la ciutat i habilita un nou aparcament a l’Avinguda Vuit d’Agost.

L’Ajuntament d’Eivissa ha habilitat un nou aparcament dissuasiu al barri del passeig marítim, en concret al carrer Sa Llavanera cantonada amb carrer s’Hort de sa Fruita, amb capacitat per a 70 vehicles aproximadament. Aquest cap de setmana ja estarà disponible i senyalitzat per als usuaris que necessitin aparcar a la zona. L’adequació d’aquest aparcament l’executa l’empresa Viveros la rocalla amb un pressupost de 2.801,15 euros.

Durant aquesta setmana, també s’ha dut a terme l’adequació de l’aparcament de cas Dominguets, ubicat al Recinte Firal, i el seu accés. Les feines a l’aparcament, consisteixen en el condicionament de l’accés i de tot l’aparcament que s’ha arreglat amb grava, terra i piconant tot el terreny.

D’altra banda, també s’ha executat una millora a l’ampliació de l’aparcament des Gorg, amb capacitat per a 400 cotxes, amb la retirada i neteja d’herbes i la millora de la senyalització.
La regidoria de Vies i Obres ha començat també el servei de reg als aparcaments dissuasius de Es Gorg, cas Dominguets i Can Misses.

L'Ajuntament d'Eivissa treballa amb l'objectiu facilitar zones d’aparcaments dissuasius  pels vehicles i així evitar que la gran majoria de cotxes entrin dins el casc urbà. Als 4 aparcaments dissuasius ja existents, als darrers dos anys, la regidoria de Vies i Obres ha ampliat el numero de places i espais per a aparcament amb la incorporació de 6 nous aparcaments, amb més d’un milenar de noves places.