Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TalamancaLa Mesa de Contractació de l’Ajuntament d’Eivissa va realitzar ahir a darrer hora la proposta d'adjudicació per a l'explotació de les instal·lacions temporals a les platges del municipi d’Eivissa, per al període 2018-2021.

Les empreses disposen ara d’un màxim de 10 dies per a la presentació de la documentació econòmica i financera per a l’adjudicació definitiva i a mesura que la vagin presentant es farà l'adjudicació definitiva i podran començar a operar.

La Mesa de Contractació ha proposat l’adjudicació de 10 dels 15 lots previstos al municipi. Han quedat deserts 4 lots relacionats amb l’activitat d’hidrojets i el quiosc d’Es Viver.

La proposta d’adjudicació també inclou un lot que serà gestionat per una empresa d’inserció social a la platja de Talamanca. Una de les novetats del nou plec de concessions ha estat la priorització dels criteris mediambientals i socials per sobre dels econòmics. El plec ha mantingut el mateix nombre d’hamaques i para-sols que hi ha hagut fins ara, d’aquesta manera hi haurà un total de 670 hamaques i 330 para-sols distribuïts entre platja d’en Bossa, ses Figueretes, Talamanca i la platja d’es Viver.