Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni cessió pisos APFEML’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, i la gerent d’APFEM Eivissa, Antonella Grecco, han signat avui un conveni de cessió de dos pisos destinats a persones que realitzen programes d’inserció amb l’APFEM.

Els dos pisos, situats a Dalt Vila, tenen un total de cinc places destinades a persones que la seva vulnerabilitat suposa una desavantatge a l’hora d’aconseguir un pis. Aquests pisos ajudaran a que les persones que estan dins programes d’inserció d’APFEM puguin dur a terme una darrera passa i emancipar-se. Els pisos estaran supervisats per monitors de l’Associació Pitiusa de Familiars i Persones amb Malalties Mentals.

El conveni, signat per una durada de 4 anys, preveu que l’associació APFEM realitzi el manteniment dels pisos de Dalt Vila, propietat de l’Ajuntament, així com el manteniment interior de les UTS del municipi i del Centre Social sa Miranda, de la mateixa manera que el manteniment exterior de la UTS sa Riba del Centre Social sa Miranda.

Els treballs de manteniment prevists són bàsics: de pintura, marcs de fusta o escletxes, entre d’altres, que hi pugui haver als diferents edificis i pisos municipals.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que ‘si el problema de l’habitatge és global, encara afecta més a col·lectius vulnerables com amb el que treballa APFEM, amb aquests pisos ajudarem a emancipar-se a moltes persones’.

Per la seva banda, Joan Ribas, ha manifestat que ‘des de Benestar Social seguim teixint una xarxa de recursos per als col·lectius desafavorits, amb aquestes polítiques lluitem per a que a Eivissa hi hagi el màxim d’igualtat d’oportunitats entre les persones’.

Finalment la gerent d’APFEM, Antonella Greco, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa i ha dit que ‘per nosaltres és un gran dia perquè amb aquests habitatges cedits podem ajudar a aquestes persones a  adquirir i participar en la gestió de la seva vida diària. Per això, el que anem a instaurar és un servei d’habitatge supervisat de baixa intensitat, que els nostres monitors visitaran cada setmana per a que la plena inclusió sigui factible’.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz
· Tall de veu del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas
· Tall de veu de la gerent d’APFEM Eivissa, Antonella Grecco la gerent d’APFEM Eivissa, Antonella Grecco