Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc Marià VillangómezLa regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa inicia l’ampliació de la zona infantil del parc Marià Villangómez. El parc infantil de s’Illa, al barri de can Misses, quedarà enllestit al mes de juny.

La regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa, està duent a terme un conjunt d’accions d’ampliació i manteniment a diferents parcs infantils del municipi.
En aquests moments, després de concloure l’ampliació del parc infantil de la plaça des Pratet, ha començat l’ampliació de la zona infantil del parc Marià Villangómez, al barri de Cas Serres.

La zona s’ampliarà en 100 metres quadrats més i es preveu la instal·lació de més jocs infantils i la pavimentació, amb material de seguretat, del nou espai. El termini d’execució és d’un mes i l’empresa adjudicatària de l’obra és Mespisa.

Parc de s'IllaD’altra banda, la construcció del Parc de s’Illa, ubicat al barri de can Misses, continua a bon ritme. En aquests moments s’estan instal·lant els jocs infantils i es preveu que quedi enllestit durant el mes de juny. Abans de la inauguració, els infants de les escoles que han participat en el procés de participació visitaran per a gaudir d’unes hores de joc al nou parc infantil, el més gran de l’illa, amb més de 3.000 m2 repartits en diferents espais de joc.

També s’ha obert el procés participatiu amb els infants del col·legi de sa Blanca Dona per al disseny de la remodelació del parc infantil del passeig marítim d’Eivissa.

La regidoria de Vies i Obres està realitzant una important feina de manteniment, remodelació i creació de nous espais infantils el que ha suposat que, als darrers dos anys, s’hagin fet inversions en gairebé tots els parcs del municipi i s’hagin creat tres parcs nous als barris d’Illa Plana, Platja den Bossa i a Can Misses.