Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nova CerveraLa III Trobada de Veus Joves, organitzada pel Patronat municipal de Música de la ciutat d’Eivissa, tindrà lloc el proper dissabte 19 de maig a partir de les 19.30 hores la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Hi participaran uns 300 joves d’entre 12 i 18 anys de diferents instituts del municipi.

Enguany, com a novetat, es comptarà amb la participació de dos grups de la Coral Infantil Nova Cervera de Lleida. A l’inici del concert, el grup de mitjans interpretarà dues peces i el grup de grans de la coral convidada n’interpretarà 3. El concert finalitzarà amb una peça interpretada de forma conjunta entre Nova Cervera, Veus Joves i el Cor Juvenil de l’escola de Música del Patronat.

Des de la direcció del Cor Juvenil s’ha contactat amb els instituts del municipi d’Eivissa per oferir aquest projecte a l’inici de curs. Els instituts que s’han adherit a la iniciativa han estat: IES Sa Colomina, Mestral, Ntra. Sra. Consolació, Sa Real i IES Algarb.

Entre la direcció del Cor Juvenil i el professorat dels instituts s’ha seleccionat un repertori de música pop de diferents èpoques per fer el projecte atractiu als joves. Les partitures de les peces seleccionades han estat enviades als centres qui han treballant durant el curs a les classes de música. La directora del Cor Juvenil, Lourdes Roig, ha assistit als diferents instituts per assajar i donar indicacions de direcció per a la preparació de les obres i unificar criteris.

S’ha previst un assaig general conjunt, al mateix espai del concert, el mateix dissabte 19 de maig entre les 11 i les 13 hores.

Enllaç a:
· Programa en pdf
· Coral Infantil Nova Cervera