Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL’Ajuntament d’Eivissa alerta als empresaris de l'illa que s'està comercialitzant publicitat a un programa de Festes de la Terra que no és l'oficial. L'editorial MIC no té cap relació ni acord amb la institució municipal i, per tant, qualsevol material que publiqui no té res a veure amb el programa oficial de les festes patronals.

Davant les consultes rebudes durant els darrers dies, l'Ajuntament d'Eivissa vol deixar clar als empresaris illencs que no s'està comercialitzant cap tipus de publicitat al programa oficial de les Festes de la Terra 2018 i que si reben alguna proposta en aquest sentit, no té res a veure amb la publicació de les activitats que farà la institució municipal. El programa oficial de les Festes de la Terra és una publicació editada per l'Ajuntament on no es permet la publicitat de negocis privats.

L'Ajuntament d'Eivissa ha tingut coneixement del fet que una companyia anomenada Editorial MIC està oferint publicitat de pagament a un suposat programa de festes i que, per a molta gent, aquesta oferta pot resultar confusa ja que es pot donar a entendre que es tracta del programa que elabora el Consistori. Des de l'ajuntament ja s'ha comunicat en diferents ocasions a l'editorial MIC que la manera en que fa arribar les seves propostes als empresaris locals pot resultar enganyosa. Aquesta empresa ha fet fins ara cas omís de les comunicacions realitzades per l'Ajuntament i, per tant, s'han enviat circulars i avisos sobre aquesta situació a través de diferents vies als empresaris del municipi i la resta de l'illa.
L'Ajuntament d'Eivissa recomana que, en cas de dubte, els negocis es posin en contacte amb l'Ajuntament (Regidoria de Festes, de Comerç o Departament de Comunicació), per poder resoldre qualsevol dubte que tinguin al respecte.