Mai 25, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim Barri Feim FlorsL’Ajuntament d’Eivissa organitza el II Concurs de decoració floral de balcons i finestres de la Marina.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza per segon any consecutiu el Concurs de decoració flora de la Marina una iniciativa per decorar els balcons i finestres amb flors i plantes naturals  amb la col·laboració l’associació de vesins i l’associació de comerciants de la Marina.

El concurs està englobat dins el programa "Feim Barri Feim Flors" que es durà a terme el 26 de maig a l’emblemàtic barri de la Marina, i l’objectiu és implicar a vesins i comerciants per tal que adornin el nucli antic amb flors i plantes naturals.

Els requisits per participar al concurs són: decorar el balcó i finestres i que aquests siguin visibles des del carrer; que la decoració s’hagi fet amb plantes i flors naturals; que estigui el dia 26 de maig abans de les 14h i que es mantingui almenys durant una setmana.

La regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, vol animar als veïns i veïnes del barri de la Marina així com als comerciants, a que participin en aquest esdeveniment 'que pretén recuperar la presència dels balcons i finestres del centre històric de la ciutat com a elements vius’

El concurs constarà de tres premis, el primer serà un lot de productes florals valorat en 200€, el segon un lot de productes florals valorat en 150€ i el tercer un lot de productes florals de 100€. Els premis es lliuraran el dissabte 26 de maig, a les 18 hores, al Mercat Vell.

Les inscripcions es poden realitzar a través dels correus electrònics següents: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.