Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SocorrismeComença el servei de socorrisme a les tres platges del municipi d’Eivissa fins al 15 d’octubre amb un total d’11 socorristes a les tres platges.

El servei de socorrisme i vigilància a les platges del municipi d’Eivissa, Proactiva Serveis Aquàtics,  ha començat aquest matí a prestar els seus serveis a les tres platges del municipi d’Eivissa: Talamanca, ses Figueretes i platja den Bossa amb un total de 11 socorristes al llarg de la temporada.
El servei ha començat avui amb 6 socorristes i s’incrementarà durant els mesos de temporada alta.

Així, fins a l’1 de juny, hi haurà un total de sis socorristes, havent-hi dos a cada platja (Talamanca, Figueretes i platja den Bossa) en horari de 12 fins a les 18 hores.
Des del mes de juny i fins al 30 de setembre, el nombre de socorristes augmentarà fins a onze, havent-hi quatre a Talamanca i ses Figueretes i tres a la platja d’en Bossa. L’horari també serà més extens i estarà disponible des de les 11 fins a les 19 hores.
Pel que fa als mesos de juliol i agost, l’horari durant els caps de setmana i festius s’incrementa i serà de 11 a 20 hores. Finalment, des de l’1 al 15 d’octubre es tornarà a l’horari de 12 a 18 hores amb sis socorristes, dos per platja.

El servei de vigilància i socorrisme ha estat format per a la seva utilització, i compta amb tres desfibril·ladors externs. Pel que fa a les embarcacions i altres instal·lacions destinades al servei, es compta amb una moto i una barca de salvament que tenen base a la platja de Talamanca i a la de ses Figueretes i dos mòduls de primers auxilis a Talamanca i ses Figueretes.