Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita biblioteca650 alumnes visiten la Biblioteca Municipal de Can Ventosa des del mes de gener per a conèixer el seu funcionament i els serveis que presta.

Des del mes de gener, la Biblioteca Municipal d’Eivissa  ha rebut la visita d'uns 650 alumnes, professors i acompanyants. Durant aquestes visites, l'alumnat ha pogut conèixer els serveis de la biblioteca i el seu funcionament, el fons i la distribució, utilització del catàleg i els diferents tipus de llibre.

Les explicacions s'adapten al curs i edat de cada grup i estan emmarcades dins l'agenda educativa de l'Ajuntament d’Eivissa. Han visitat la biblioteca alumnes dels instituts d’Educació Secundària de Sa Blancadona, Santa Maria i Sa Colomina, els col·legis d’Educació Infantil i Primària de Sa Blancadona, Sa Bodega, Can Cantó, Sa Joveria, Balansat i Torres de Balàfia, l'Escola d'Adults i els infants de 2-3 anys de les escoletes infantils Angelets, Jardí d'Infants i Somnis.
Moltes d'aquestes visites han tingut lloc durant el mes d'abril, mes del llibre, tot i que es poden concertar amb la Biblioteca Municipal durant tot el curs escolar.