Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola formacióL’àrea de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Eivissa organitza el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil: ”Eivissa per l’Ocupació Juvenil”, destinat a joves desocupats menors de 30 anys, finançat a través de les ajudes del Fons Social Europeu, previstes al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (ajudes AP-POEJ).

Es tracta d’un programa formatiu amb l’objectiu de millorar la qualificació i la inserció laboral dels joves, a més de fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, a través d’una formació que combina el certificat de professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (ADGG0408) amb l’aprenentatge d’anglès i de noves tecnologies. El certificat de professionalitat compta amb 40 hores de pràctiques professionals no laborals en empreses del sector.

Aquest programa, de 602 hores, es realitzarà entre el 24 de maig i el 9 de novembre d’enguany en horari de 9 a 14 hores amb un total de 10 places. Per facilitar l’assistència, a més de tractar-se d’una formació gratuïta, els alumnes rebran una beca.

Els requisits per inscriure’s al curs són: ser major de 16 i menor de 30 anys, estar inscrit com a persona aturada en el SOIB, estar registrat al fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i no estar integrat dintre del sistema educatiu o realitzant formació.

Les inscripcions s’han de realitzar a través del Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Eivissa, al carrer Vicent Serra i Orvay, 25. Tel. 971. 39.48.40, correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
La data límit d’inscripció és el proper divendres 18 de maig.

Enllaç a:
· Informació del curs