Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita majors Eivissa MedievalLa regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza una visita a Eivissa Medieval per a 150 majors allotjats a les residències de tota l’illa.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa, dins del programa "Feim Voluntaria", ha organitzat una visita a Eivissa Medieval per a 150 majors que  es troben allotjats a les residències de tota l’illa. Les residències que han visitat l’Eivissa Medieval son Reina Sofia, Cas Serres, Can Blai, Sa Serra, Sa Residència i Can Raspalls.

Aquesta activitat ha consistit en l'acompanyament de les persones residents amb un grup nombrós de persones voluntàries, a les parades d’Eivissa Medieval situades a la zona de la Marina, i a gaudir d'un esmorzar i un espectacle a la plaça Joan Tur Ramis, del Port d’Eivissa.

En aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament  d’Eivissa i han participat 150 persones residents, de les quals unes 58 van en cadires de rodes. Per aquest motiu i per a que la seva assistència sigui el millor possible, hi participen també 150 persones de suport entre acompanyants, voluntaris i familiars que els han acompanyat en tot moment  amb un equip de logística i coordinació de 10 persones.

Per a la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, ‘apropar aquesta activitat als majors de tota l’illa és una de les activitats més satisfactòries que es fan des de la regidoria. Vull agrair la implicació i l’esforç de coordinació de tot el voluntariat per assistir i permetre aquest dia de festa no tan sols als majors del nostre municipi, sinó per a que els majors de tota l’illa puguin gaudir d’una matí de festa’.
Per a dur a terme aquesta sortida, l’Ajuntament d’Eivissa va organitzar un curs el passat 24 i 26 d’abril en Primers Auxilis a persones majors. Aquest curs va ser impartit per l’entitat Creu Roja Eivissa, i anava destinat a la formació dels voluntaris participants en l’activitat en aspectes relacionats amb els primers auxilis a aquest col·lectiu, així com pautes i indicacions a tenir en compte en una activitat d’aquestes característiques.