Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa MedievalEls alumnes dels centre escolars del municipi d’Eivissa han treballat, durant les darrers setmanes la unitat didàctica ‘Una volta per l’època medieval’, per tal de donar a conèixer els motius de la celebració d’Eivissa Medieval i la importància del patrimoni històric i cultural de la ciutat.

Per primera vegada l'Ajuntament d'Eivissa ha elaborat una unitat didàctica relacionada amb Eivissa Medieval. La unitat didàctica anomenada ‘Una volta per l'època medieval’  va destinada als alumnes de primer i segon de primària i té com a objectius fomentar la curiositat en els alumnes envers la nostra historia, desenvolupar la capacitat en els alumnes de valorar i respectar el patrimoni que ens envolta i conèixer com s’organitzava la societat medieval.

Entre les activitats preparades als alumnes hi ha un exercici per relacionar diferents llocs amb una fotografia seva, aquests espais són: la Catedral d'Eivissa, Capella de Sant Ciriac, Castell d'Eivissa, Casa de la Cúria i sa Portella, entre d’altres. També hi ha un qüestionari Vertader Fals, on els alumnes posen a prova els seus coneixements sobre Dalt Vila i l’entorn emmurallat.
La unitat didàctica conclou l’aprenentatge amb la visita a Eivissa Medieval, on es mes petits, han gaudit  durant aquest mati d’una visita  i de dues sessions especials de torneig medieval.  
Des de l'Ajuntament d'Eivissa es treballa amb aquesta i altres unitats didàctiques relacionades amb el Patrimoni de la Humanitat amb l’objectiu de que els infants del municipi aprenguin i valorin els bens declarats patrimoni.