Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa medievalL’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular, promociona l’ampli programa d’esdeveniments culturals de la XIX edició d’Eivissa Medieval a les principals portes d’accés a l’illa d’Eivissa, l’Aeroport i el Port d’Eivissa.  

Per a dur a terme aquestes accions, s’han realitzat 15.000 programes en català/ castellà i 7.000 programes en anglès que es distribuiran a l’aeroport d’Eivissa.
A més, durant tres dies s’instal·larà un fotocall a l’aeroport d’Eivissa on els turistes podran fer-se fotografies i se’ls informarà de totes les activitats culturals que poden fer a partir de dijous dia 10 de maig i durant la celebració d’Eivissa Medieval, un dels principals esdeveniments que es realitzen a la ciutat d’Eivissa i que commemora la declaració d’Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat.

Per altra banda, es farà especial reforç de la promoció als diferents espais culturals que ofereix Eivissa Medieval a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa.

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat  un complet programa cultural amb espectacles de 20 companyies, exposicions, teatre, música amb 17 espectacles itinerants,  amb una selecció de companyies i grups locals, balears, nacionals i internacionals.

Els visitants també podran gaudir dels espais museístics de la ciutat.
El Museu Puget i el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, estaran oberts el dijous dia 10 de maig de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge de 10 a 14 hores. El centre d’Interpretació Madina Yabisa romandrà obert dijous de 10 a 14 i de 17 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge de 10 a 20 hores.

També s’han previst accions de dinamització i participació comercial amb el concurs de parades locals amb dos categories, decoració i producte artesanal. Els premis son de 300 euros en cada categoria.