Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Educacio cansEspecialistes en ensinistrament estan realitzant les primeres feines d’avaluació. 

El Centre de Protecció Animal de Sa Coma i el centre caní TAO, han iniciat les feines per a poder reeducar i ensenyar tots els cans potencialment perillosos que es troben a sa Coma.

L’objectiu d’aquesta mesura és incloure’ls  en els processos d’adopció com a la resta de cans que es troben al Centre de Protecció Animal ja que actualment a Sa Coma s’acull a 30 cans potencialment perillosos que han estat abandonats i que resideixen a la canera.

Els professors que s’han traslladat des del centre TAO, ubicat a Toledo, a Eivissa, estan duent a terme les primeres feines  d’avaluació de tots els cans i donant pautes al personal de la canera. Una vegada s’hagin avaluat, s’iniciaran les feines d’entrenament, a determinats cans, que aniran dirigides a la modificació de conductes i noves pautes per tal d’aconseguir estabilitat en els animals i facilitar així la seva adopció.

Per a la regidora de Medi Ambient, Montse García, ‘es tracta d’una feina fonamental per als animals que han sofert l’abandonament o males experiències en el passat i que es troben al centre de sa Coma. La nostra intenció és poder donar una segona oportunitat als cans potencialment perillosos per a que estiguin amb una família’

Per al responsable del centre caní TAO, Juan Antonio Arosa, amb el programa de reeducació, els cans  poden optar a ser adoptats i a millorar la seva vida fora del centre de protecció animal’. Els responsables del centre caní Tao estaran fent feina amb els cans a sa Coma fins el dimarts dia 8 de maig.