Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles esportives estiuEl Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix 305 places per a les escoles poliesportives "Diverestiu" i "Aventura’t a l’estiu" durant els mesos de juliol i agost. Les inscripcions comencen el pròxim dia 7 de maig. 

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix un total de 305 places per a les escoles d’estiu dirigides a infants de 5 a 11 anys i per adolescent fins a 16 anys d’edat.

L’escola poliesportiva "Diverestiu" és un programa esportiu dins de les escoles esportives i de temps lliure que el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa posa al servei dels seus infants d’entre 5 i 11 anys durant el període de vacances d’estiu, facilitant així la conciliació de la vida laboral i familiar durant els mesos de juliol i agost. 

L’objectiu bàsic del "Diverestiu" és que els nens i nenes siguin capaços de gaudir del temps lliure durant els mesos d’estiu mitjançant la pràctica esportiva. A l’escola també es treballen altres objectius com jocs de cooperació, introduir noves habilitats motrius, identificar les característiques de cada esport, aprendre a respectar els reglaments i normes de seguretat a les activitats, relacionar l’activitat física amb la millor manera de desenvolupar la salut pròpia i fomentar l'autonomia i presa de decisions dels nens/es perquè siguin més segurs de si mateixos.

Les activitats que faran activitats esportives com natació, beisbol, hoquei, rugbi, tennis taula, atletisme, pales, tennis, campionats de futbol, bàsquet, tir amb arc i escacs. I activitats lúdiques com jocs de taula, gimcanes a l’aigua, bici i patins, titelles, cançons, balls, jocs cooperatius, jocs alternatius, jocs tradicionals i jocs malabars. També faran diverses sortides com 1 excursió setmanal a la platja, camp, poliesportiu per realitzar diferents esports.

Els infants disposaran de les instal·lacions municipals de la pista d'atletisme i camps de futbol, pistes poliesportives i de tennis de Can Misses, complex de tir amb arc, aules col·legi Can Misses i la piscina municipal de Can Misses.
L’horari de l’escola d’estiu es de dilluns a divendres de 9.00 -14.00  h. Es pot sol·licitar guarda de 8.00 -9.00 o de 14.00 -14.30h.

Per altra banda, el programa "Aventura’t a l’estiu" és una iniciativa que pretén oferir als al·lots i al·lotes de 12 a 16 anys un programa d’activitats ric en continguts formatius, però que sobretot vol incidir en aquells temes que més els poden cridar l'atenció en aquesta etapa de la vida. Les activitats s’han escollit buscant diversos objectius: que siguin del seu interès, que siguin força motivadores, que no hi hagi un sol dia avorrit i que a la vegada siguin enriquidores i contribuir així al correcte desenvolupament de la seua personalitat des de l’esport, la convivència, la cooperació, l’amistat i el coneixement i respecte del medi natural.

Les activitats que faran són esports com bàdminton, tennis taula, futbol platja, ràpel, escalada, tir amb arc, natació i una setmana d’acampada al campament de cala Jondal. També s’utilitzaran les instal·lacions del poliesportiu des Viver i el complex de tir amb arc. "Aventura’t a l’estiu" disposa de 45 places durant el mes de juliol.

Inscripcions
Les inscripcions comencen a partir del dia 7 i fins els 10 de maig s’obri el termini d’inscripcions per a accedir a una plaça d’aquestes escoles d’estiu. El dia 15 de maig es publicaran les llistes d’admesos i es podrà reclamar qualsevol rectificació i dia 16 de maig es publicaran els llistats definitius. Si hi ha més sol·licituds que places disponible, es farà un sorteig públic al saló d’actes de la piscina municipal de can misses que determinarà la llista definitiva de l’alumnat admès i la llista d’espera

Més informació: Oficines Patronat Municipal d'Esports a la piscina municipal de Can Misses, Carrer Campanitx, trucant al telèfon 971313564 o enviant un correu electrònic a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.