Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

IbizaSportsPromocionar conjuntament els esdeveniments esportius i la creació d’una marca turística relacionada amb l’esport són dos dels temes que es tractaran al llarg de la jornada d'IbizaSports, que tindrà lloc aquest divendres 4 de maig, a la seu de la UIB.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, conjuntament amb el Consell d’Eivissa i la Universitat de les Illes Balears, organitza el proper divendres 4 de maig la jornada IbizaSports, amb l’objectiu de valorar la creació d’un clúster de turisme esportiu.

La regidora de Turisme, Glòria Corral, ha afirmat que, ‘la celebració de diferents proves esportives nacionals i internacionals a l’illa d’Eivissa i el creixent interès de totes les institucions en potenciar la imatge de l’illa com a destinació de turisme esportiu, són les principals motivacions a l’hora d’organitzar la jornada de feina i debat IbizaSports’. Durant la jornada es tractaran temes com ara la necessitat d’unificar criteris, la creació d’una marca especifica per a potenciar el turisme esportiu i la col·laboració de totes les institucions, de manera conjunta, a l’hora d’organitzar i promocionar els esdeveniments esportius a l’illa.

Les jornades començaran demà divendres dia 4 de maig a les 10.30 hores del matí i finalitzaran a les 14.30 hores, es duran a terme al Saló d’actes 2 de la Universitat de les Illes Balears.
Després de la benvinguda als participants per part de les institucions organitzadores, la Doctora Maria Antònia García, durà a terme la xerrada Keynote: Turisme i esports. Posteriorment es presentaran els resultats socioeconòmics de les proves esportives que es realitzen a Eivissa, i ho faran la Doctora M. Alemany i Francisco Larrey.
La jornada continuarà amb la xerrada "El futur del big data en el turisme esportiu" a càrrec del Dr. Claudio Mirasso.

Finalment la jornada clourà amb una taula rodona titulada "És el moment de crear un clúster esportiu a Eivissa?" on hi participarà Xisco Lliteras de la M312, Juanjo Planells de la MMR, Andoni Valencia d'Ibiza Media Maratón, Francisco Larrey de la Ibiza Marató, Fátima Blázquez d’Ibiza Tracks i Damià Verdera, comodor del Club Nàutic d’Eivissa.

Les inscripcions es poden realitzar a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Programa IbizaSports