Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia de la MareLa regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, conjuntament amb el Consell d’Eivissa i les associacions de comerciants del municipi posen en marxa la campanya del Dia de la Mare, campanya integrada en les accions de dinamització del petit comerç del municipi.

Aquesta campanya es durà a terme fins al 7 de maig. A la campanya hi participen més de 150 comerços del municipi, aquests han rebut una banda pels aparadors per tal de senyalitzar que formen part d’aquesta campanya, també han rebut un talonari de tiquets on els clients apuntaran el seu nom i mòbil i participaran en el sorteig de diferents productes, una nit d’hotel i sopars.

El sorteig per conèixer les persones guanyadores es farà dimarts 8 de maig al departament de Comerç de l’Ajuntament a l’edifici CETIS i seguidament s’avisarà als guanyadors i se’ls comunicarà el dia i hora de l’entrega de premis.

Els premis consisteixen en: 1 nit d’hotel, sopar, spa i esmorzar a l’Hotel Simbad, sopar degustació per a 2 persones al restaurant s’Ametller, sopar degustació per a 2 persones al restaurant sa Brisa, sopar degustació per a 2 persones al restaurant Can Alfredo, 2 joies de la col·lecció Elisa Pomar, 2 tractaments estètics de benestar d’estètica San-Sano i 2 premis sorpresa de bijuteria Aguamarina.