Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Presentacio contesPresentació dels contes infantils de "El país de Delhis", de Juanjo Cardona, i de "La gallina Angelina se'n va a Vila", de Mertixell Rius a la Biblioteca Municipal d'Eivissa.

La Biblioteca Municipal de Can Ventosa acollirà, demà dijous a les 20.30 hores la presentació dels contes infantils "El país de Delhis", de Juanjo Cardona i de "La gallina Angelina se’n va a Vila", de Merittxell Rius.

Els dos llibres han estat il·lustrats per Paquita Marí Boned (Quita) i editats per Balàfia Postals. Formen part de la col·lecció Xaire amb el números 14 i 15 de la col·lecció infantil. La presentació anirà a càrrec de Joana Piña.

Juanjo Cardona és empresari eivissenc, entrenador de futbol i monitor d'esports. Ha presentat i col·laborat en programes de televisió, ràdio i premsa. Des de fa trenta anys escriu contes, relats curts i poemes que publica al seu blog www.poemasdehilosdecolores.com El desembre de 2016 va publicar el seu primer llibre, el conte infantil "Els àngels que il·luminaren el cel". "El país de Delhis" és el seu segon conte infantil publicat en forma de llibre.

Meritxell Rius Montcusí és llicenciada en filologia anglogermànica i professora de secundària. Actualment imparteix classes de català a l'alumnat nouvingut de l'Institut Xarc de Santa Eulària i coordina la Setmana de la Terra, que se celebra cada any, dedicada al patrimoni natural, històric i cultural d'Eivissa. Ha treballat de guia turística, de traductora i de dinamitzadora lingüística. Ha estat guanyadora del Premi Ciutat d'Eivissa de Narrativa Infantil 2014 i 2017. És autora dels contes "El dia que va caure la lluna", "Cap a Vila!" i "Els estribancos d'en Pep" (premi Ciutat d'Eivissa Infantil 2017), tots editats per Balàfia Postals. També ha escrit articles en diverses publicacions locals.