Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d’Eivissa ha denunciat un total de 135 conductors en el marc d’una campanya conjunta amb la Direcció General de Trànsit. Un d’aquests conductors ha estat denunciat amés per conducció temerària i donar positiu en el control d’alcoholèmia.

La campanya de trànsit s’ha efectuat des del dia 16 fins al 22 d’abril a totes les avingudes d’entrada i sortida de la ciutat d’Eivissa, amb un total de 2096 vehicles controlats i el resultat de 135 conductors denunciats per excés de velocitat i altres tipus de infraccions.

En el marc d’aquest control, s’ha denunciat un conductor per delicte de conducció temerària. El conductor va superar el límit de velocitat en 60km/h a una via on el màxim és 50Km/h i va donar positiu en el control d’alcoholèmia, superant gairebé tres vegades la taxa permesa.

De les 135 denúncies interposades per excés de velocitat i en el marc del mateix control de trànsit, el passat dijous 19 a les 00.10h a l’avinguda de Sant Joan, es va detectar un vehicle, captat pel radar, circulant a una velocitat de 118km/h, superant en 60km/h el límit reglamentari establert en 50km/h en aquesta via.
Al aturar el cotxe es va dur a terme el control d’alcoholèmia amb un resultat de 0.74 i 0.70 mg/l. Al ajuntar-se aquestes dues infraccions, i seguint una regla concursal establerta a l’article 380.2 del Codi Penal, es contempla delicte de conducció temerària, on es contemplen penes de presó que van des dels 6 mesos als dos anys i la privació del permís e conduir de un a sis anys.

D’altra banda, el dissabte 21 d’abril, la Policia Local d’Eivissa va dur a terme un control sobre vehicles estacionats a les zones de Platja d’en Bossa, Passeig Marítim, Talamanca i centre.

Es varen inspeccionar un total de 315 vehicles, amb les següents denúncies i retirades:
- 14 denúncies i retirades per no tenir l’assegurança obligatòria
- 7 denúncies per no tenir la ITV
- 4 retirades per precintes de l’Ajuntament d’Eivissa
- 7 retirades per precinte de l’Ajuntament de Santa Eulària
- 5 immobilitzacions per impagament de denúncia
- 1 retirada per impagament de denúncia.
- 4 denúncies i retirada de motos per estacionament continuat
- 1 denúncia i retirada de turisme per estacionament continuat