Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d’Eivissa trasllada set cans potencialment perillosos al Centre de Protecció Animal de Sa Coma per incompliment de les normatives del seu propietari. La persona ha estat denunciada.

La Policia Local d’Eivissa amb la col·laboració del Centre de Protecció Animal de sa Coma ha retirat, a una mateixa persona, set cans de la raça bulldog americà, una raça considerada potencialment perillosa.
La persona que tenia els cans, ha estat denunciada per incompliment de les ordenances municipals ja que no ha pogut acreditar la llicència de tinença d’animals potencialment perillosos ni l’assegurança de responsabilitat civil que el reglament obliga en aquests casos. A més, tan sols dos dels set cans  estaven identificats amb el xip reglamentari.

Aquesta actuació és fruit del seguiment que s’ha fet, des de fa unes setmanes, per part de la Policia Local d’Eivissa que havia detectat la presencia d’aquests cans a la zona de ses Figueretes. Precisament aquests cans havien protagonitzat un incident al passeig de ses Figueretes el que una persona fa resultar ferida per mossegades.

La Policia Local d’Eivissa havia acudit en diverses ocasions al domicili on es trobaven els animals i, just abans de sol·licitar la intervenció judicial, ha aconseguit la col·laboració de la persona ara denunciada.  

Els cans han estat traslladats al Centre de Protecció Animal de sa Coma.