Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CPAL’Ajuntament d’Eivissa implantarà mesures de seguretat al Centre de Protecció Animal de sa Coma després dels incidents ocorreguts la passada setmana. L’Ajuntament d’Eivissa s’han presentat com acusació particular a la causa perquè considera que hi ha indicis suficients de la comissió d’un delicte de maltractament animal.

L’Ajuntament d’Eivissa implementarà mesures de seguretat a les instal·lacions del Centre de Protecció Animal de sa Coma, després de incidents ocorreguts durant la tarda del passat divendres en que una persona va accedir al seu interior de manera il·legal. Com a resultat d’aquests fets, un animal va resultar mort i altres amb ferides de diversa consideració. A més, la persona que va accedir de manera il·legal a les instal·lacions, va ocasionar moltes destrosses a portes i finestres del recinte, per la qual cosa també s’estan quantificant econòmicament els desperfectes i així afegir-los a  la denuncia interposada per part de l’Ajuntament d’Eivissa, que s’ha personat a la causa com acusació particular.

Per a l’Ajuntament d’Eivissa existeixen indicis suficients que proven la comissió d’un delicte de maltractament animal tipificat a l’article 337 del Codi Penal, en concurs amb un delicte de robatori amb força i danys contra la propietat municipal.

Una vegada l’Ajuntament disposi del pla de seguretat previst al Centre de Protecció Animal, s’estudiaran per veure quines són les que finalment s’estableixen per evitar que incidents extraordinaris, com els ocorreguts el passat divendres.

Durant el dia d’ahir, la regidora de Medi Ambient, Montse Garcia i el tinent d’alcalde, Alfonso Molina, juntament amb els serveis jurídics de l’Ajuntament d’Eivissa, es presentaren a la causa com acusació particular contra la persona que va ocasionar els desperfectes a l’interior de sa Coma i va ocasionar molts danys personals als animals que es trobaven al seu interior.