Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localEl servei nocturn de la Policia Local d’Eivissa ha realitzat durant el passat dia 31 de març, un control específic d’establiments i intervenció en matèria de renous a més de la vigilància del compliment de les ordenances municipals.

El resultat ha estat de 18 denuncies per diferents infraccions: 4 per tenir la música en funcionament, transcendint aquesta a l’exterior, i causant molèsties al veïnat; 2 per tenir els aparells musicals en funcionament amb el limitador desconnectat. Per aquest motiu, la Policia Local d’Eivissa aixeca dues actes per incompliment de l’ordenança de medi ambient i salut en contra de la contaminació acústica.

També s’ha interposat una denuncia per utilització d’una sala no habilitada com a cafè concert i es formula una denuncia per incompliment greu de la seguretat a l’establiment trobant-se la Policia Local totes les sortides d’emergències tancades als clients.

A més, s’han interposat 10 denuncies per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

El control del compliment de les ordenances municipals ha tingut lloc als baris del Passeig Marítim, Es Pratet i Es Gorg.