Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles d'Estiu 2018Les escoles d’estiu tindran lloc als centres escolars de Sa Bodega i Sa Graduada. A més, s’han programat activitats al C19, campaments urbans i viatges.

L'Ajuntament d'Eivissa ofereix enguany 600 places per a infants d'entre 3 i 12 anys d'edat a les escoles de Sa Bodega i a Sa Graduada i 40 places per joves de 13 a 17 al C19. L'escola d'estiu per a boixos i boixes d'entre 3 i 12 anys es durà a terme al centre de Sa Bodega i Sa Graduada on hi ha 150 places disponibles per mes. També s'ofereix la possibilitat de servei de menjador, fins a les 16 hores, l'escola matinera a partir de les 7.45 i el servei dels dissabtes de 9 a 14 hores. L'escola d'estiu té una quota per a infant, que hi assisteixi durant els mesos de juliol i agost, de 300 euros. El preu del menjador es de 6,5 euros el dia si és amb càtering i de 2 euros si es tria la modalitat carmanyola, servei que l'any passat va tenir una demanda de 30 usuaris per mes, augmentant cada any.

El termini de preinscripció per a les escoles d’estiu de l’Ajuntament d’Eivissa comença a partir del proper 23 d'abril i fins el 4 de maig. Les inscripcions es podran fer online a través de l'enllaç penjat a www.vilajove.eivissa.es.
També es poden fer en horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres i de 17 a 19 al Centre de Creació Jove, C19, al carrer Castella, 19.

A més de les escoles d’estiu, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa l'escola juvenil del Centre de Creació Jove, que disposarà de 40 places per a joves d'entre 12 i 17 anys, ampliant en 10 places als anys anteriors.
Les activitats juvenils del C19 tindran una temàtica cada setmana. Les activitats seran de 9.00 a 14h, però el jove pot escollir venir tot el mes o només la setmana que més li agradi o, com a novetat, un dia puntual.

El termini de inscripció també serà diferent, s'ha de fer preinscripció i pagament de la primera setmana en el mateix termini que els menors.

Un cop hagi començat l'activitat es pot anar pagant les setmanes vinents, segons places disponibles. L’oferta lúdica serà  d’art urbà, esports d’aigua, setmana friki, DIY, esports a la natura, acampades, youtubers. Es podran inscriure també joves algun dia puntual.

Per a la inscripció s'ha d'aportar la fotocòpia de la tarja sanitària, el llibre de família nombrosa si escau i el full d'inscripció amb les autoritzacions signades. Els infants amb necessitats especials, un informe educatiu del centre escolar, un informe mèdic i si pertanyen a cap associació.

Les escoles es dividiran en grups de 10/15 infants o joves i cada grup realitzarà setmanalment excursions a la platja i a la piscina, així com activitats esportives, tallers i manualitats entre d’altres activitats.

L’escola d'estiu del C19 segueix un model basat en l'adquisició d'habilitats socials, d’aquesta manera, es treballarà amb objectius setmanals sobre la comunicació, els sentiments i la pressió del grup, tot de forma lúdica.
Les escoles d’estiu aquest any seguiran també una temàtica cada setmana: cinema, manualitats, música, l’espai, el circ, l’esport, cultura eivissenca, setmana friki, nutrició i setmana de l’aigua.  

Per altra banda, també es posen en marxa els campaments de dia al C19, durant la darrera setmana de juny i la primera de setembre, dirigit a infants d'entre 6 i 16 anys d'edat. També, durant la darrer setmana del mes de juny, s’ha organitzat un viatge a l’illa de Menorca per a infants de 8 a 16 anys que tindrà lloc del dia 25 al 29 de juny. Els infants estaran a l’alberg de sa Vinyeta de Ciutadella. L’estada, el viatge i la pensió completa inclosa, amb activitats aquàtiques i culturals té un preu de 150 euros.
D’altra banda, durant la primera setmana del mes de setembre, del 3 al 7, es realitzaran activitats d’oci infantil i juvenil al C-19. Tindrà lloc de 9 a 14.30 hores i un preu de 5 euros per dia.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web de l’Ajuntament d’Eivissa: www.vilajove.eivissa.es o trucant al 971 397600 ext. 24150