Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha intervingut durant el cap de setmana en diversos serveis:

Dissabte a les 23.20 hores, la Policia Local intervé en un accident de circulació al carrer Pere Francès cantonada amb Carles III. A  l’accident de trànsit només es veu implicat un sol vehicle que xoca contra un element fixe del carrer. El conductor fuig del lloc de l’accident i la Policia Local el localitza minuts després quan aparcava el vehicle. El sotmeten a la prova d’alcoholèmia donant com a resultat positiu 0’82 mg/l en la primera prova i 0’75 mg/l en la segona.

La Policia Local d’Eivissa també intervé, durant la matinada del diumenge al dilluns, en un avís del vigilant de seguretat de les obres de Ibiza Gran Hotel, on havia retingut a una persona que es trobava dins l’obra sense estar autoritzat. L’home que havia accedit a l’obra, de 33 anys, va emprendre una fugida saltant de terrat en terrat i finalment va ser retingut pel vigilant fins que va arribar la Policia Local que, desprès de comprovar la seva identitat , el va traslladar a les dependències de la Policia Nacional ja que tenia una orde de recerca, detenció i presentació  davant el jutge del Jutjat d'Instrucció nº 2 d'Eivissa per conducció sense permís o llicència.

La Policia Local d’Eivissa també ha intervingut en un cas de violència masclista durant aquest cap de setmana. La Policia Local ha detingut a un presumpte maltractador, que es trobava sota els efectes de l’alcohol i que amenaçava de mort amb un ganivet a la seva ex parella que es trobava amb una amiga a un apartament de l’avinguda Pere Matutes Noguera. Aquesta detenció s’ha produït a les 00.42 de la matinada del dissabte al diumenge.
També ha actuat detenint a una home i a una dona que s’han agredit mútuament durant una discussió a un bar de l’avinguda Pere Matutes Noguera. Ambdós presentaven signes de violència. En aquesta actuació, Policia Local és requerida per l’112 a les 23.30 hores del diumenge al dilluns.

Per altra banda, la Policia Local també va actuar a un incendi que es va produir el diumenge dia 25 a les 11 del matí, vora la E-10. Es va denunciar a un persona per acampar i fer foc. Els bombers actuaren a la zona i hores després es va reactivar el foc havent de tornar a intervenir els Bombers.