Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jornades ComerçLa primera jornada de les "Jornades de formació per a comerços" organitzades per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, el Consell Insular d'Eivissa i l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, ha comptat amb l’assistència de 20 comerços d’Eivissa.

La primera jornada titulada "Guia de bones pràctiques. Souvenir LAB" ha estat impartida per Antònia Genovart, tècnica en disseny d'interiors d'IDI, especialista en merxandatge visual. A aquesta primera jornada hi han participat una vintena de comerços.


La inauguració ha corregut a càrrec de la regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Gloria Corral, de la Vicepresidenta segona del Consell Insular d'Eivissa, Marta Díaz i de la Directora General de Comerç de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

Els comerciants que es vulguin inscriure a les següents jornades ho poden fer telefonant al departament de comerç de l'Ajuntament d'Eivissa a través del telèfon 971 397600 (extensió: 24210) o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els temes que es tractaran son "Cap a on va el comerç, reptes de futur del comerç urbà" que tindrà lloc el dimarts dia 10 d’abril i la taula rodona "De l’analògic al digital. Cloenda de les jornades", el dimarts dia 24 d’abril.