Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat un control específic del compliment de l’ordenança de tinença i protecció d’animals al municipi amb el resultat de 7 denúncies per diferents motius.

El control ha tingut lloc durant els dies 19 i 20 de març a la zona de ses Figueretes i sa Capelleta. De les 23 inspeccions fetes, s’han interposat 7 denuncies: 5 per portar els animals amollats, 1 per no recollir excrements i 1 més per no portar xip obligatori.

S’ha de recordar que, segons l’ordenança municipal, es permet la presència d'animals en les platges al llarg de l'any, a excepció dels caps de setmana i festius i durant el període comprés entre l'inici de la festivitat de Setmana Santa i el 31 de octubre, dates d'accés prohibit als animals.

 

Per altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa va habilitar l’any passat una platja on es permet el bany i la presència de cans durant tot l’any. Es tracta d’un tram de  costa situat a la zona entre els carrers Quartó de Balançat i Quartó de Santa Eulària, al barri des Viver, que té uns 360 metres de llargària i que es troba limitat per uns cartells que indiquen el principi i el final de la zona habilitada.