Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AspanadifL’Ajuntament d’Eivissa contracta ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca per valor de 7339€. El servei començarà el 29 d’aquest mes i finalitzarà el 31 d’octubre.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa ha dut a terme el contracte amb l’associació ASPANADIF per a la gestió dels banys públics de la platja de Talamanca. L’associació serà l’encarregada de l’apertura, el tancament, i la neteja dels banys públics durant dues vegades al dia.

El servei començarà el proper 29 de març i finalitzarà el 31 d’octubre. D’aquesta manera es compleix amb les peticions de les associacions veïnals i comercials de la zona de Talamanca.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa també es destaca que aquest contracte es realitzi amb l’associació ASPANADIF, una entitat sense ànim de lucre que treballa des de el 1970 a Eivissa per la protecció dels drets i la millora de la qualitat de vida de persones amb necessitats especials.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia ha explicat que ‘amb aquest contracte feim una doble tasca, complir amb un servei necessari per a la ciutat, i que aquest sigui realitzat per una associació que treballa per la inserció laboral amb persones amb necessitats especials’, la regidora afegeix que ‘aquesta és una demostració més de la implicació social d’aquest equip de Govern’.