Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja oberta tot l'anyEl programa d’activitats a les platges de la ciutat d’Eivissa “La platja està oberta tot l’any” organitzat per la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, comença aquest cap de setmana amb activitats esportives, jocs cooperatius i tallers per a infants a les platges de Talamanca i ses Figueretes.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, acompanyada del director insular de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres ha presentat la nova edició del programa “La platja està oberta tot l’any” que comença aquest cap de setmana a les platges de Talamanca i Figueretes amb activitats esportives, lúdiques i tallers per als infants.   

El programa d’activitats, organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb el Consell Insular, comença aquest cap de setmana i ja es podran practicar esports i fer activitats a les platges de Talamanca i platja den Bossa. Les activitats es duen a terme els dissabtes i diumenges des de les 10:30 del matí fins a les 13:30 hores. S’han previst activitats esportives com futbol-platja, caiac, paddle surf, vòlei-platja, handbol, pales i rugby –tag.

Pel que fa als tallers que s’impartiran, hi haurà tallers de bijuteria, reciclatge, hama beads, fischer tips, window color, mandales, fang, imants, xapes i manualitats per als més petits. Pel que fa als jocs dirigits als infants, hi haurà jocs cooperatius, jocs amb paracaigudes, jocs populars, gym-khana, jocs de reptes i jocs d’arreu del món. 

La regidora Glòria Corral ha destacat que ‘enguany també començam aquestes activitats al mes de març, que va ser una novetat implantada l’any passat, seguim treballant per oferir un producte de qualitat desestacionalitzat en coordinació amb el sector turístic’. Per altra banda, els responsables hotelers han agraït la posada en marxa de les activitats ja que poden oferir als seus clients la possibilitat de practicar esports i de tenir activitats a l’aire lliure a més de poder visitar la zona Patrimoni de la ciutat d’Eivissa.

Per la seva banda, el director insular de Turisme, Vicent Torres, ha explicat que ‘aquestes activitats van en la línia d’enfortir la temporada baixa, i van destinades a un turisme familiar amb el que treballam per potenciar’.

A la presentació hi han assistit representants del sector hoteler de Figueretes i Talamanca, responsables de les empreses d’esports que realitzaran les activitats i representants de l’associació de veïns de Figueretes i Talamanca.
Les activitats es perllongaran des del mes de març fins al diumenge 20 de maig.

Les persones interessades en apuntar-se a les activitats esportives ho poden fer enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 971399232.