Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ContenidorsEls nous contenidors estaran instal·lats en dos setmanes.

L’empresa concessionària del servei de neteja i recollida de residus del municipi d’Eivissa, Valoriza, ha començat avui les obres de renovació de les quatre illes de contenidors del barri de la Marina.

Les obres consisteixen en la renovació de les quatre illes existents, sanejament de la zona, reparació i impermeabilització de l’interior i la instal·lació dels equips nous, que seran de càrrega posterior, com els actuals. A més, es mantindran les composicions de les fraccions a cadascuna de les illes. Posteriorment es farà l’obra civil d’integrat dels contenidors amb el paviment per tal de donar continuïtat a les voreres.

La renovació dels contenidors suposa la millora de l’estat dels 18 contenidors actuals, molt malmesos pel pas del temps i la utilització ja que varen ser instal·lats fa més de 10 anys.

Les obres de renovació s’han iniciat al carrer Manuel Sorà, continuaran a la plaça de sa Font, Bartomeu Ramón i Tur i finalitzaran a l’illa contenidors de Comte Roselló. L’empresa preveu que el termini de finalització de les obres sigui de dos setmanes.
L’empresa Valoriza calcula que les obres de cada illa de contenidors tenen una durada d’entre 3 i 4 dies.

Durant la realització de les obres s’instal·laran contenidors en superfície de manera transitòria per continuar amb el servei habitual de recollida de residus.