Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia de la DonaEl seguiment de la vaga a l’Ajuntament d’Eivissa ha estat d’un 25% de dones aproximadament a l’espera de tenir dades del torn de la tarda. Alguns serveis han tancat per motiu de la vaga com les dues escoletes municipals i la Biblioteca Municipal de Can Ventosa en horari de tarda.

Els serveis mínims aprovats a la mesa de negociació d la vaga del personal de l’Ajuntament han estat els mateixos que en anteriors ocasions.

Els serveis mínims afecten al Servei d’Atenció Ciutadana (Carrer de Canàries, 35 ) com a mínim,1 subaltern, 1 auxiliar de Gestió Administrativa Polivalent  al Registre General d’entrada i 1 auxiliar de Gestió Administrativa Polivalent  al Padró municipal; al Servei d’Atenció Domiciliaria on hi haurà 3 treballadors familiars; al Servei de Cementiris on hi haurà 1 fosser. Pel que fa a les dependències municipals, a plaça Espanya,1 i Edifici Can Botino i haurà 1 subaltern i als Serveis d'Economia i Hisenda (Carrer de Canàries, 35): 1 Auxiliar de Gestió Administrativa Polivalent  a la Caixa General i 1 Auxiliar de Gestió Administrativa Polivalent  al Servei de Gestió Tributària.

D’altra banda les regidores de l’equip de govern també han donat suport a la vaga i donaran el sou proporcional a entitats que lluiten per la igualtat. També, les càrrec de confiança de l’Ajuntament d’Eivissa han secundat la vaga.