Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fira Stocs22 comerços de la ciutat d’Eivissa participen en la IV edició de la Fira d’Estocs que tindrà lloc a la plaça d’Antoni Albert i Nieto el proper diumenge dia 11 de març a partir de les 10 hores.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, i el tècnic de comerç de la PIMEEF, Vicent Tur, han presentat avui matí la IV edició de la Fira d’Estocs que tindrà lloc el proper diumenge dia 11 de març a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.
Es tracta d’un esdeveniment en el que els visitants podran trobar negocis de moda, esports, calçat i roba de casa, que aprofiten aquest dia per treure els excedents de la temporada a preus assequibles.

Per tal de fer atractiva aquesta jornada i atreure públic, des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa, s’ha programat una jornada lúdica que començarà a les 10.00 hores amb activitats, tallers i castells inflables per als més petits. A les 12.00 hores tindrà lloc la inauguració de la IV edició de la Fira d’estocs amb el concert de Voximusic i entre les 13 h i les 15.30 h hi haurà degustació de producte local. Les activitats es reprendran a les 15.30 hores fins els 17.30 hores amb més activitats infantils i a les 17.30 hores es comptarà amb el concert del grup Discover. La Fira d’Estocs clourà a les 19 hores.  

Per a la regidora de Comerç, Glòria Corral, ‘l’èxit de públic i vendes enregistrat en les darrers edicions demostra que la Fira d’Estocs és una bona ocasió tant pels compradors, que poden adquirir productes a bon preu com també pels comerços de la ciutat, que venen els seus excedents i poden fer front a la nova temporada amb menys productes als seus negocis’.

La Fira d’Estocs, que té lloc dos cops a l’any, és una nova iniciativa de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, emmarcada dins de les accions de dinamització del petit comerç de la ciutat d’Eivissa.
Els comerços interessats en participar a la IV Fira d’Estocs es poden inscriure fins al dimecres dia 7 de març. Per a més informació es poden dirigir al Viver d’Empreses al telèfon 971 19 99 82 o  enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..