Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha intervingut en un accident de trànsit ocorregut ahir dia 1 de març a les 21.30 hores al carrer Ramón Muntaner, quan es rep una trucada avisant de que s’ha produït un accident de circulació al carrer Ramón Muntaner i un dels implicats ha fugit del lloc. El conductor de l’altre vehicle el persegueix i finalment la patrulla de la Policia Local aconsegueix interceptar al vehicle causant de l’accident, al carrer Tagomago.

La Policia Local practica les proves d’alcoholèmia al conductor donant com a resultat 0.92 mg/l en la primera prova i 0.93 mg/l en la segona. Finalment la Policia Local interposa una denúncia administrativa per abandonar el lloc de l’accident i retiren el cotxe que és traslladat al dipòsit municipal. També realitzen les diligències per l’alcoholèmia que son remeses al Jutjat d’Eivissa.

Per altra banda, a les 05.00 hores de la matinada del dia 1 de març, la Policia Nacional localitza un conductor que realitza maniobres sospitoses amb el seu vehicle quan circulava per l’avinguda d’Ignasi Wallis, no respectant el semàfor que es trobava en vermell. De fet, la Policia Nacional va haver de moure el seu vehicle ja que el conductor del cotxe, que circulava a gran velocitat, quasi impacta amb ells. Per aquest motiu, inicien una persecució aconseguint interceptar el vehicle a l’alçada del carrer Felip II cantonada amb carrer Pere Francès. La Policia Nacional requereix la presencia d’una unitat de la Policia Local per a practicar la prova de l’alcoholèmia, donant com a resultat de 0.77 mg/l en la primera prova i 0.79 mg/l. en la segona. La Policia Local inicia les diligències per a enviar-les al Jutjat de guàrdia.

D'altra banda, la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d’Eivissa ha realitzat una campanya especifica del compliment de l’ordenança de protecció d’Animals, especialment en el que es refereix a cans potencialment perillosos. La campanya s’ha realitzat entre els dies 19 fins el 28 de febrer i s’han fet un total de 9 controls entre les 07.30 hores del matí i les 18.30 i 19.30 hores de la tarda. 
Els agents de la UMA han verificat 64 cans, no han trobat cap gos potencialment perillós, i no han hagut d’interposar cap denúncia.

Durant la campanya s’ha controlat que els animals estassin identificats amb el xip, el compliment de la modificació de la ordenança , mitjançant la qual és preceptiu que els acompanyants dels cans portin una bossa per a recollir els excrements; que els cans no vagin amollats, així com que,  els que son de races potencialment perilloses, vagin amb corretja i morrió.

L’informe de la UMA destaca el fet que no s’hagin identificat cans potencialment perillosos i que tots els propietaris de cans controlats, portessin bosses de recollida d’excrements, fet que significa una major conscienciació i respecte per part dels propietaris.

Recordar que des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, es continuen amb les campanyes de conscienciació de tinença d’animals i de compliment de les ordenances.