Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura de 4 convenisL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha signat aquest matí els convenis de col·laboració amb 4 entitats socials de la ciutat d’Eivissa: Fundació Deixalles, l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Ibiza y Formentera (AEMIF), l’Associació de Donants de Sang d’Eivissa i Formentera i la Fundació Banc d’Aliments d’Eivissa i Formentera amb un total de 58.000 euros. A la signatura hi ha assistit els presidents de les associacions així com el tinent d’alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas.

Els convenis signats avui formen part del total de 12 convenis que es signen anualment amb entitats socials, amb un total de 280.000€. Aquest any des del departament de Benestar Social s’ha treballat per avançar al màxim la signatura dels convenis perquè les entitats puguin disposar dels diners l’abans possible per desenvolupar les seves activitats.

El conveni amb la Fundació Deixalles és de 23.000€ amb la finalitat de promoure i desenvolupar programes d’inserció sociolaboral. Pel que fa al conveni signat amb l’associació de Donants de Sang és de 5.000€ destinats també a la inserció sociolaboral.

El d'AEMIF, té un import de 15.000€ i la seva finalitat és promoure i desenvolupar programes assistencials i sanitaris destinats a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per esclerosi múltiple i altres malalties neurodegeneratives.

Finalment el conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i la Fundació Banc d’Aliments d’Eivissa i Formentera per a la promoció i la gestió d’excedents alimentaris i el foment de programes d’atenció i conscienciació alimentària té un import de 20.000€. Aquest conveni es va signar per primera vegada l’any 2017, quan des de Benestar social es va augmentar el nombre d’entitats socials amb les que es signava conveni de col·laboració i la partida econòmica va augmentar dels 238.000 als 280.000€.