Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha retirat un total de 31 vehicles que es trobaven al carrer per manca de documentacions vàries. Aquest control es va dur a terme durant el matí del passat dissabte a diferents carrers i aparcaments dissuasius de la ciutat, mitjançant la base de dades de la Direcció General de Trànsit i els informes de les diferents zones de servei rebuts pels agents de la Policia Local. Durant el control s’han interposat 26 denúncies per no disposar el Servei obligatori, 6 per RGC, 3 denúncies administratives, 2 immobilitzacions per documentació incompleta, 2 precintes requerits per altres administracions, 1 impagament, 3 per vehicles abandonats a la via pública, 1 per manca de ITV i una denuncia a un vehicle per documentació irregular. 

Per altra banda, durant les nits dels dies 23, 24 i 25 de febrer, la Policia Local ha realitzat un control d’infraccions de les ordenances municipals amb el resultat de 14 denúncies per consum de begudes alcohòliques al carrer i embrutar la via pública i ha aixecat 7 actes a la Ley 4/2015 de seguretat ciutadana per consum o tinença de substàncies estupefaents. Durant aquest control, la Policia Local va intervenir diferents quantitats d’estupefaents i aparells relacionats amb el consum i tractament de les substàncies. 

La Policia Local atén també un accident de trànsit al passeig Joan Carles I, durant aquesta matinada, a les 00.05 hores, quan una conductora col·lidí el seu vehicle contra els blocs de formigó del torrent de sa Llavanera. Després de verificar que la dona no havia sofert cap lesió, se li va practicar el control d’alcoholèmia, ja que presentava evidents símptomes de conduir sota els efectes de l'alcohol. Els resultats varen ser de 0,99 mg/l en la primera prova i 1,00 mg/l en la segona.  Es realitzen les diligències per a remetre-les al jutjat de guàrdia. 

La Policia Local d’Eivissa, durant la matinada del passat dissabte, també ha detingut a un home per un suposat delicte de violència de gènere. Segons els testimonis recavats per la Policia Local d’Eivissa, l’individu havia donat un cop a la dona, ex parella seva, mentre es trobava a l’interior d’un local d’oci a la ciutat, motiu pel qual el personal de seguretat del local havia actuat també. El detingut va ser traslladat a la comissaria de la Policia Nacional d’Eivissa.

El passat dia 24 de febrer, mentre la Policia Local efectuava un control de documentació de vehicles a una avinguda de la ciutat, interposen varies denúncies i detenen a un home per diversos motius. Les denúncies interposades són per conduir una motocicleta sota els efectes del alcohol (0,77 mg) en la primera prova, per fugir a peu del lloc del control en el moment en que se li anava a practicar la segona prova d’alcoholèmia, per conduir el vehicle sense disposar el permís reglamentari i per conduir sense el casc protector.