Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEl dimarts dia 20 de febrer, la Policia Local d’Eivissa, va rescatar a un home de 58 anys que havia caigut a l’aigua al Port d’Eivissa, molt a prop de la zona d’atracament dels vaixells que connecten amb Formentera.

La Policia Local rebia l’avís per una telefonada d’una veïna que, a les 01.00 hores de la matinada, que havia vist com una persona havia caigut a la mar. Es desplaçaren fins al lloc varies patrulles de la Policia Local i de la Policia Portuària. Finalment aconseguiren rescatar a l’home que havia caigut a la mar, que mostrava signes d’hipotèrmia, sent traslladat posteriorment a l’Hospital de Can Misses.

D’altra banda, durant la matinada del dilluns, a les 02.30 hores, la Policia Local deté al carrer Corona, a un home de 27 anys, per la seva suposada implicació en un delicte de violència de gènere per agressió a la seva parella.
La Policia Local d’Eivissa rep un avís a les 00.30 hores on una dona sol·licitava presència policial per una agressió. La Policia Local acudeix al domicili i, desprès de constatar els fets, trasllada a la dona a l’Hospital de Can Misses. Mentre la dona està rebent tractament, la seua parella, presumpte agressor, intenta accedir al recinte hospitalari. L’home, després de veure la presència policial a les portes de l’hospital, intenta fugir amb el seu cotxe, sent interceptat a l’alçada del carrer Corona. Al detingut també se li han confiscat dos paperines amb substàncies estupefaents.
 
El passat dilluns, la Policia Local intervé també en un accident al carrer ses Feixes nº 52, amb resultat d’un ciclista ferit lleu. L’accident es va produir després de que un vehicle  intentés realitzar una maniobra d’avançament a un ciclista que circulava per la mateixa via. El conductor del vehicle, al no mantenir la distància de seguretat i veure’s enlluernat durant la maniobra, provoca una col·lisió lateral entre el vehicle i el ciclista, que cau al terra  produint-se lesions a cara i braç. El ciclista va ser traslladat per una ambulància del 061 a la policlínica Nostra Senyora del Roser.