Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura de convenisL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha dut a terme avui la signatura dels convenis de col·laboració amb l’Associació de Mares i Pares de discapacitats Amadiba i amb la Plataforma Sociosanitària, per valor de 36.000€. A la signatura l’ha acompanyat el tinent d’alcalde de Benestar Social, Joan Ribas.

La signatura del conveni amb Amadiba s’ha produït amb la presidenta de l’associació, Maria Josefa Fernández. Es tracta d’un conveni de col·laboració per promoure i desenvolupar programes de caire educatiu amb una dotació econòmica de 22.000€. pretén crear i mantenir el Centre d’Educació Especial 4x4 Eivissa, destinat a alumnes amb Trastorn greu de conducta. Amb l’objectiu de proporcionar-les una atenció de qualitat adaptada a les seves necessitats i possibilitar la reincorporació al sistema educatiu ordinari, una vegada que hagin aconseguit un grau de maduresa i autocontrol suficient per a poder participar amb normalitat dins de la comunitat educativa.

AMADIBA, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa, pretén sufragar les despeses del lloguer, manteniment de l’immoble i despeses de les activitats desenvolupades dins del Centre d’Educació Especial 4x4 Eivissa.

D’altra banda, la signatura amb la Plataforma Sociosanitària, s’ha realitzat amb el vicepresident de l’entitat, Antonio Sánchez. La finalitat del conveni de col·laboració és per a la promoció i foment de programes d’atenció individual i col·lectiva de persones amb necessitats especials, amb una quantitat econòmica de 14.000€. La subvenció a la Plataforma Sociosanitària estan dirigides a promoure, potenciar i desenvolupar les activitats dutes a terme per la Plataforma sociosanitària: servei de fisioteràpia, servei de logopèdia, servei d’informació i orientació.