Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha dut a terme un control durant aquest cap de setmana, en el que s’ha aixecat onze actes per possessió d’estupefaents, incomplint la Llei de Seguretat Ciutadana 4/2015, i un total de dotze denúncies per infracció de l’ordenança cívica, per consum de begudes alcohòliques.

El control efectuat, en compliment de l’ordenança de convivència cívica per consum de begudes alcohòliques a la via pública, s’ha realitzat a diferents espais de la ciutat entre les 22 hores i les 4 hores del divendres dia 16 i dissabte dia 17 de febrer.

La Policia Local d’Eivissa ha comptat amb l’ajuda de la unitat canina de la Policia Local d’Eivissa, un nou servei de la Policia Local d’Eivissa disponible des del passat mes d’octubre, que compta amb 4 agents i la quissona “Cata”, una pastor belga francesa de 4 anys entrenada per a la detecció de substàncies estupefaents.
Durant l’actuació, la Policia Local d’Eivissa ha requisat diverses quantitats d’estupefaents així com aparells per al seu consum.