Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha rebut una trucada a les 6.17 hores d’aquesta matinada, informant que enmig del carrer Músic Fermí Marí es trobava un turisme amb una persona al seu interior, aparentment dormida. Al lloc hi ha acudit la Unitat d’Atestats de la Policia Local d’Eivissa que ha pogut comprovar que al seu interior hi havia el conductor que s’havia adormit.

La Policia Local d’Eivissa l’ha identificat i realitzat la prova d’alcoholèmia donant positiu amb un resultat de 0,70 mg/l en la primera prova i de 0,72 mg/l en la segona.

Els agents també han realitzat una inspecció ocular del vehicle i han comprovat que el cotxe havia col·lidit amb la vorera del carrer, fet que el conductor ha confirmat als agents. La Policia Local d’Eivissa ha realitzat l’atestat remitent diligències al Jutjat de Guàrdia per delicte contra la seguretat vial degut a que s’ha produït aquest accident amb positiu en alcohol.

D’altra banda la Policia Local, a les 11 hores, ha actuat en un servei en el que un home havia patit un infart, al supermercat ubicat al carrer Extremadura. Amb ajuda del personal del supermercat i de la Policia Local, han practicat la RCP fins que han arribat els serveis sanitaris. Finalment, aquesta persona ha estat traslladada a l’hospital de Can Misses.